Hírek

2008.10.19. 11:21

Gyilkosság történt egy balotaszállási tanyán

Elégetett emberi csontmaradványokat, valamint feltehetően a gyilkossághoz használt, vér- és testszövet-maradványokat tartalmazó baltát találtak egy Balotaszállás melletti tanyán, ahol két német állampolgár élt - közölte a rendőrség.

mti

Lakossági bejelentés alapján kezdték átkutatni a rendőrök a tanyát, mert a szomszédok egy hete nem látták a 12 éve ott élő német férfit és nevelt fiát - mondta az Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság ügyeletes sajtóreferense. Rákosi Mihály alezredes beszámolt arról, hogy a tanyát átvizsgáló rendőrök a kertben tűzrakás nyomaira bukkantak, ahonnan csontmaradványok kerültek elő. Ezekről a balotaszállási háziorvos megállapította, hogy emberi csontdarabok. Az alezredes hozzátette: a jelenleg is folyó azonosítás még nem derítette ki, hogy kit gyilkoltak meg a tanyán; emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség.

mti -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva