Hírek

2008.10.15. 10:29

Halálra verték a notórius nemfizetőt

Halálra vert egy rendszeresen nem fizető utast három taxis a dél-ukrajnai Zaporizzsjában. Holttestét egy szakadékba dobták.

mti

A forró nyomon elindult rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy a testén számos külsérelmi nyommal megtalált, 33 éves férfi rovott múltú, augusztusban töltötte le a börtönbüntetését. Szabadulását követően rendszeresen utazott taxival a nagyvároson belül és nagyobb távolságokra annak határain kívül, de soha nem fizetett a szolgáltatásért. Megérkezéskor azt mondta a taxisoknak, hogy nincs nála pénz, de perceken belül hozza a viteldíjat, ám mindannyiszor kereket oldott.

Az UNIAN hírügynökség jelentése szerint a taxisok között gyorsan elterjedt a potyautas híre, és amikor az egyik alkalommal taxit rendelt, három személyfuvarozó ment ki a hívásra, hogy móresre tanítsa. A notórius nem fizetőt a sofőrök előbb megverték, majd egy családi ház pincéjébe zárták.

A leckéztetés azonban fatálisnak bizonyult: a férfi belehalt az elszenvedett ütésekbe. A nyomok eltüntetése érdekében a taxisok áldozatuk holttestét a város külterületére szállították és ott egy vízmosásba dobták. Az önbíráskodó taxisok ellen előre megfontolt szándékból elkövetett emberölés címén indult bűnvádi eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva