Hírek

2008.10.21. 12:41

Hat embert kellett kiköltöztetni

Hat lakót kellett kiköltöztetni Budapesten a VIII. kerületi Rökk Szilárd utca 15. szám alatti bérházból, ahol a második emeletről leszakadt egy lépcsőfok, ami az alatta levő szinten további öt lépcsőfokot lökött ki a helyéről.

mti

Takács Gábor alpolgármester tájékoztatása szerint, aki igényli, az önkormányzat épületében kap ellátást. A tűzoltók azt mondják: miután aládúcolták az épületet, visszaköltözhetnek a lakók.

Kis-Kuczi Péter, az Országos Katasztrófavédelem sajtóügyeletese közölte: egy kislányt karban kellett kihozni az épületből, rajta kívül a szüleit, valamint egy idős férfit és egy idős nőt mentettek ki a tűzoltók. A hatodik személy a földszint egyik lakója volt, aki feltehetően a robajra ment oda a leszakadt lépcsőhöz. Ha az aládúcolással nem tudják estig elhárítani a közvetlen életveszélyt, a VIII. kerületi önkormányzat gondoskodik a lakók elhelyezéséről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva