Hírek

2008.10.01. 09:55

Kíméli edzőjük az olimpia sztárjait

Egyelőre kíméli olimpiai hőseit, Kobe Bryantet és Pau Gasolt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) legutóbb nagydöntős Los Angeles Lakers.

BAMA

Bryant augusztusban aranyéremre vezette az Egyesült Államok válogatottját a pekingi játékokon, melynek döntőjében az amerikaiak éppen a Gasollal felálló világbajnok spanyolokat győzték le 118-107-re.

„Egyelőre könnyített edzéseket végeznek. A héten meglátjuk, milyen állapotban vannak, mindenesetre fennáll a lehetőség, hogy néhány mérkőzést kihagynak majd az előszezonban” – mondta Phil Jackson, a kaliforniaiak mestere.

Az előző alapszakasz legjobbjává választott, 30 éves Bryant ugyanakkor saját bevallása szerint jó formában van: „örülök, hogy Phil nem facsar ki bennünket a hosszú nyár után, de remekül érzem magam. Egész nap tudnék futni”. A Lakers október 28-án, otthon a Portland ellen kezdi meg az idényt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva