Hírek

2008.10.28. 14:18

Megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét

Elképzelhető, hogy a Jennifer Hudson amerikai színésznő eltűnt unokaöccse után kutató amerikai rendőrök megtalálták a hétéves fiút, Julian Kinget, ugyanis hétfőn Chicagóban egy gépkocsiban rábukkantak egy fekete bőrű gyerek holttestére.

BAMA

A hatóságok egyelőre nem erősítették meg, hogy a holttest Julian Kingé. Jennifer Hudson előzőleg százezer dolláros (22,2 millió forint) jutalmat ígért unokaöccse megtalálójának.

A kisfiú - Hudson nővérének, Juliának a gyermeke - akkor tűnt el, amikor az afro-amerikai művész édesanyját és bátyját múlt pénteken meggyilkolták chicagói házukban.

Eddig egy gyanúsítottat fogtak el és adtak át Illinois állam bűnüldöző szerveinek. A kettős gyilkosság és a gyermekrablás ügyében ugyancsak nyomoznak William Balfour, Julia Hudson különvált férje után is, és keresnek egy 1994-es évjáratú, fehér Chevrolet Suburban típusú gépkocsit. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mi volt a bűntények motivációja, de valószínűnek tartják, hogy "családi ügyről" van szó.

Julian King holttestét egy nyitott kisteherautó vezetőfülkéjében találták meg a város West Side nevű negyedében. Az autót a holttesttel együtt elvontatták. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozik ezzel kapcsolatban.

Hudson három évvel ezelőtt az American Idol tehetségkutató show-ban tűnt fel, a világhírt a Dreamgirls című musical filmváltozatában játszott szerepe hozta meg neki, amiért tavaly Oscar-díjat kapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva