Hírek

2008.10.11. 16:02

Nem maradhat házában az idős asszony

Lakhatatlanná vált az a lakóépület a főváros XV. kerületében, amelyikbe személygépkocsi csapódott szombaton késő délelőtt.

BAMA

A Régi Fóti úton haladó Opel Astra az Attila utcai kereszteződésben egy parkoló Honda személyautó hátuljának ütközött, majd a járdán keresztül a családi ház falának hajtott – lyukat ütve az épületbe. A házban lakó idős nő pont abban a szobában tartózkodott, amelyiknek a falába az autó becsapódott. A helyiségben a téglák szanaszét repültek, a gázkonvektor kifordult a helyéről, de szerencsére a gázvezetékről nem szakadt le.

A szomszédos konyhában a szekrény leszakadt a falról, a belső falak megrepedtek. A lakó épségben kimenekült az épületből, az ijedségen kívül nem esett baja. A személygépkocsit vezető nőt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A statikus megállapítása szerint az épület lakhatatlan. Az idős nő elszállásolásáról a családja gondoskodik – közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva