Hírek

2008.10.23. 12:31

Pirlo helyén is jó lehet Beckham

David Beckham Andrea Pirlo alternatívája lehet az AC Milan csapatában, amennyiben a tervezett kölcsönszerződés realizálódik, és az angol futballista a tavaszi szezon egy részére Milánóba kerül.

mti

Erről Carlo Ancelotti vezetőedző nyilatkozott a Gazzetta dello Sportnak. „David a középpályán bárhol bevethető, Pirlo helyén is képes játszani” – idézte őt a sportlap.

Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke szerdán elárulta: előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a labdarúgó ügynökével, a megállapodás várhatóan napokon belül megszületik. A 103-szoros válogatott Beckham – aki Európában a Manchester Unitedben és a Real Madridban játszott – jelenleg az amerikai Los Angeles Galaxy alkalmazottja, ám csapata számára gyakorlatilag befejeződött az idény, mivel nem került be a rájátszásba. Neki viszont fontos, hogy edzésben maradjon és rendszeresen pályára lépjen, mert csak így számíthat arra, hogy bekerül az olasz Fabio Capello irányította angol nemzeti együttesbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva