Hírek

2008.10.11. 06:07

Röviden

Fassbinder-filmek a budapesti mozikban • Bábelőadás az MTV-n: Vitéz László beköszön • Budapesti Őszi Fesztivál városi bringázással

europress

Fassbinder-filmek a budapesti mozikban
A legendás német rendező, Rainer Werner Fassbinder filmjeit vetítik október 11. és 19. között három budapesti moziban. Ezzel a nemrég elhunyt festőművészre, El Kazovszkijra emlékeznek. Fassbindernek 14 alkotása, köztük a majdnem 16 órás Berlin Alexanderplatz című filmje lesz látható a fesztiválon.
 
Bábelőadás az MTV-n: Vitéz László beköszön
Újabb gyerekműsorokkal bővül a Magyar Televízió kínálata: a sorozatban mese-, báb- és zenés előadásokat láthatnak a fiatal nézők. A Teknőc a láthatáron című produkcióban pedig digitális matinékon vehetnek részt. A produkciók között van Kemény Henrik Vitéz László és a többiek című bábelőadása vagy Benedek Elek Az égig érő fa című meséje.
 
Budapesti Őszi Fesztivál városi bringázással
Tíz művészeti területen, több mint negyven helyszínen várja látogatóit október 15. és 24. között a Budapesti Őszi Fesztivál. Egyik rendezvénye a Placcc című produkciósorozat. Az interaktív eseményeken a közönség bekapcsolódását is várják. Lesz bringázás Budapesten, aminek során bárki új nézőpontból ismerheti meg a fővárost.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva