Hírek

2008.10.03. 06:21

Röviden

Magyar animációs sikerek • Végre jön José Padilla? • Vígjáték készül Woodstockról

europress

Magyar animációs sikerek
A Kecskemétfilm stúdió sikerével zárult október elsején Kína legnagyobb, animációknak szentelt nemzetközi seregszemléje. A Kínai Nemzetközi Animációs és Digitális Művészeti Fesztiválon (CICDAF) Nagy Lajos és Szilágyi Varga Zoltán A világlátott egérke című animációs filmsorozatának A vonaton ringatózva című epizódja a televíziós kategória különdíját nyerte el.

Végre jön José Padilla?
Két lemondott koncert után most reménykedhetnek a lágyabb elektronikus zenék kedvelői: péntekre az A38 Hajóra várják a Café del Mar-lemezek atyjaként világhírűvé vált José Padillát. A chillout nagymestere legutóbb nyáron, a Balaton Soundon lépett volna fel, ám – az előző évi, betegség miatt lemondott szettjét pótló – koncertjét az utolsó pillanatban lemondta.

Vígjáték készül Woodstockról
Az eredeti helyszínhez közel, New York államban forgatják és jövőre bemutatják a mozikban Ang Lee vígjátékát az 1969-es woodstocki popfesztiválról és annak atyjáról. A filmet Elliot Tiber: Taking Woodstock (Woodstock bevétele) című könyve alapján forgatják.

europress -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva