Hírek

2008.10.08. 09:18

Se Buffon, se Camoranesi nincs az olasz keretben

Sérülés miatt a Juventus két sztárja, Gianluigi Buffon és Mauro Camoranesi is kimaradt a világbajnoki selejtezősorozat szombati és szerdai mérkőzéseire készülő olasz válogatottból.

BAMA

Marcello Lippi, a címvédő együttes szövetségi kapitánya a torinói csapat két játékosáról kényszerből, a szintén a Juventusban játszó Alessandro Del Pieróról ugyanakkor önként mondott le. A veterán csatár előtt azonban nem zárta be a válogatott kapuját.

"Beszéltem vele és abban maradtunk, hogy most új játékosokat szeretnék kipróbálni, de azt kértem tőle, továbbra is dolgozzon úgy, ahogy szokott. Megértette a döntésemet" - mondta Lippi, aki négy újoncot - Fabiano Santacroce, Giuseppe Rossi, Simone Pepe, Christian Maggio - hívott be a keretbe.

A két meccs után két győzelemmel a 8. csoportot vezető olaszok szombaton Bulgáriában lépnek pályára, míg jövő szerdán Montenegró legjobbjait fogadják Leccében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva