Hírek

2008.10.30. 09:14

Súlyos buszbaleset Tácon

Súlyos baleset történt a Fejér megyei Tácon. Információk szerint tizenhárom utas sérült meg, amikor egy megállóban álló, menetrend szerint közlekedő autóbusz hátuljába rohant egy takarmányt szállító teherautó csütörtök reggel. A balesetben a teherautó sofőrje is megsérült.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="465"] A teherautó a megállóban csapódott a zsúfolt autóbusznak - fotó: Székesfehérvári Tűzoltóság
[/caption]A csuklós autóbusz mintegy 40 utassal Kálozról tartott Székesfehérvár irányába. A táci megállóban megkezdődött a fel- és leszállás, a teherautó ekkor ütközött neki hátulról a busznak – mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A busz hátsó ablaka kitörött, a megállóban, valamint a buszon tartózkodók közül tizenhárman megsérültek. A többnyire töréses sérülést szenvedett utasokat a mentők a helyszínen látják el – tette hozzá. A szóvivő tájékoztatása szerint töréses sérülést szenvedett a teherautó sofőrje is.

Az MTI úgy tudja, a baleset három súlyos sérültje közül egy idős nőt mentőhelikopterrel szállítottak Budapestre, az Országos Traumatológiai Intézetbe. A többi sérültet mentőautók vitték a székesfehérvári kórházba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva