Hírek

2008.10.22. 17:13

Szávay gyorsan elszállt

Szávay Ágnes két nagyon sima játszmában kikapott az olasz Flavia Penettától a 600 ezer dollár összdíjazású linzi fedettpályás női tenisztorna első fordulójában. A mérkőzés 57 perc alatt ért véget.

BAMA

A világranglistán jelenleg 27. magyar teniszező „bemelegítésként” azonnal elvesztette a saját adogatását, és csak a harmadik játékban sikerült feliratkoznia az eredményjelző táblára. Mint később kiderült, a nyitójátszmában ez volt az egyetlen megnyert gémje. Bizonytalan volt, szinte ellenállás nélkül vesztette a pontokat, s végül a szettet.

A folytatásban sem változott a játék képe: az első gémben három lehetősége volt a brékre, ám elpuskázta mindet. Igaz, az utolsó felvonásban kissé bátrabban teniszezett, ám ezen a napon szinte esélye sem volt a győzelemre a rangsorban 14. riválisa ellen.

– Flavia nagyszerű formában van, azért harcol, hogy biztosítsa részvételét a WTA-világbajnokságon. Nekem viszont változatlanul nem úgy megy a tenisz, ahogy szeretném. Tart a rossz szériám. Ez tükröződött a mai meccsen is – mondta az MTI-nek Szávay Ágnes. – Nagyon bízom abban, hogy végre kilábalok a hullámvölgyből, és jövőre ismét sikeres leszek.

Pennetta (olasz) – Szávay Ágnes 6:1, 6:2

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva