Hírek

2008.10.18. 18:00

Törőcsik Mari lánya hazatért Amerikából

Bár a kórház - a család kérésére - továbbra sem ad ki információt Törőcsik Mari állapotáról, a Kiskegyed úgy tudja, hogy a művésznő egy tüdővizsgálaton lett rosszul szerdán.

H V. R.

Volt férje, Bodrogi Gyula erősen hisz abban, hogy Törőcsik Mari meggyógyul. „Ő egy nagyon erős nő" - mondja Bodrogi. A volt férj nem tud semmi konkrétumot, de nem bánja, mert ő csak a hírre vár: Törőcsik a saját lábán elhagyta a kórházat. Bodrogi biztos abban hogy ez így fog történni, és azt szeretné, ha nem is írnának Mari betegségéről, csak akkor, ha már meggyógyult. A család, a színház és a kórház ezt következetesen be is tartja, a legkisebb hírek sem szivárognak ki.
A legtöbb találgatás alapja az, hogy a Nemzet Színésze nagyon sokat cigarettázik, és emiatt vizsgálták a tüdejét. Feltételezhetően a hörgőtükrözéses vizsgálat során komplikációk léptek fel, és emiatt került az intenzív osztályra.

Annyi bizonyos: lánya már megérkezett Magyarországra, hogy Törőcsik Mari mellett lehessen. A sors fintora, hogy a művésznő éppen vissza akart venni a tempóból, pihenni készült, nem akart annyi feladatot vállalni. Lapzártánkig a Nemzeti Színház sem adott ki újabb közleményt, honlapjuk szerint a színésznő életveszélyes állapotban van.

H V. R. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva