Hírek

2008.10.29. 13:26

Vasvillával és késsel támadt a gyermekbanda

Gyerekekből álló banda támadt rá vasvillával és késsel a polgárdi rehabilitációs intézet egyik lakójára, a megfenyegetett áldozatnak elvették napszemüvegét és ezer forintját

HavariaPress

A Fejér megyei Polgárdi-Tekerespusztán található intézet egyik lakója tett feljelentést a rendőrségen, miszerint kedden délután, az intézet közelében megtámadta egy gyerekekből álló banda. Az áldozatot a 10-13 éves rablópalánták vasvillával és egy pillangókéssel fenyegették, s elvették kulcsait, napszemüvegét és ezer forintját.

A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították a támadókat: a gyermekkorú, mezőszentgyörgyi fiúkat és a velük lévő 52 éves asszonyt előállították. A nőt tanúként hallgatták ki, a három gyereket törvényes képviselőik jelenlétében meghallgatták - velük szemben, koruknál fogva, nem indíthattak eljárást. A csoportos rablás eszközét, a pillangókést lefoglalták a nyomozók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva