Hírek

2008.11.29. 20:53

A Bayern a Hoffenheim után iramodott

A Bayern München idegenben verte a Bayer Leverkusent a Bundesliga 15. fordulójában, így a müncheni gárda a tabella második helyére ugrott.

BAMA

A német élvonal 15. fordulóját a két nagy múltú csapat azonos pontszámmal várta, a tét nem kevesebb, mint a dobogós helyezés volt. Az első félidőben a gárdák színvonalas csatát vívtak, mindkét csapat sokat tett a vezetés megszerzéséért. Azonban az első játékrészben egyik együttes sem volt eredményes, csak kapufákig jutottak a gárdák.

A második félidőben a Bayern lényegesen aktívabban kezdett, a hazaiak nem tudták hozni első félidőben mutatott veszélyes játékukat. Az 59. percben Toni egy remek fejessel szerzett vezetést a bajoroknak, akik a találat után is gólerősebb játékot produkáltak, mint a Bayer. Jürgen Klinsmann alakulata sorra alakította ki helyzeteit, a 82. percben pedig el is döntötte a találkozót, Klose állította be a 2-0-s végeredményt. A listavezető Hoffenheim 3-0-ra verte az Arminiát, Lőw Zsolt a cserepadról figyelte csapata újabb sikerét. A hazaiak vezető találatát a góllövőlista éllovasa, Ibisevic szerezte.

A Hannover Huszti Szabolccsal soraiban verte a Karlsruhét, amely ugyan a szünetben már háromgólos hátrányban volt, de a második félidőben két találattal izgalmassá tette a mérkőzést.
 
Bundesliga, 15. forduló:
 
Bremen–Frankfurt 5–0 (C. Pizarro 11., 20.,62., Diego 44. – 11-esből, Hunt 75.)

Mönchengladbach–Cottbus 1–3 (Baumjohann 59., illetve Bradley 17. – öngól, Sörensen 51., Jula 85.)

Hannover–Karlsruhe 3–2 (Hanke 12., 18., Forssell 44., illetve Da Silva 48. – 11-esből, Stindl 87.)

Hoffenheim–Bielefeld 3–0 (Ibisevic 5., Carlos Eduardo 11., Copado 89. – 11-esből)

Leverkusen–Bayern München 0–2 (Toni 59., Klose 82.)

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva