Hírek

2008.11.04. 12:41

A filmvilág hírei

A mai hírekből megtudhatják, Jada Pinkett Smith miért állatvédő, Kate Winslet hogy gondol saját magára, s hogy miért nem válik meg tetoválásaitól Angelina Jolie.

europress

Jada Pinkett Smith megmentette Gloriát, a vízilovat
Amikor felkérték Jada Pinkett Smith-t, hogy a Madagaszkár 2-ben hangját kölcsönözze Gloriának, a vízilónak, volt egy kikötése: csak akkor, ha nem hal meg a derék állat. A színésznő ugyanis nagy állatbarát és utálja, hogy az állatos filmekben meg szokott halni a főszereplő.

– Kislány koromban mindig sírógörcsöt kaptam, amikor meghalt Dumbo, Bambi vagy Fehér Agyar – meséli a színésznő. – A gyerekeimnek nem is engedem, hogy megnézzék ezeket a filmeket. Nem értem, miért kell a nézőket ennyire frusztrálni! A Madagaszkár 2-ben az a jó, hogy senki nem hal meg benne. (Madagascar: Escape 2 Africa – hazai bemutató: 2008. november 6.)  
 
Kate Winslet lelke mélyén még mindig kövér kislánynak érzi magát
„Aki egyszer kövér volt, mindörökre az is marad – meséli a színésznő a Vanity Fair magazinnak adott interjújában. – Én nagyon dundi voltam, és el sem tudtam képzelni, hogy egyszer színésznő leszek – elvégre ki látott már kövér sztárt? Világ életemben azzal a képzettel küzdöttem, hogy egy kicsit rosszabbul nézek ki, mint mások. De gondolom, sokan vannak így.” Kate Winslet azt sem rejti véka, alá, hogy irigyelni szokta a magas, karcsú nőket, akik magassarkúban lejtenek végig az utcán. Aztán belegondol: van két szép gyereke, szerető férje, sikeres a munkájában, úgyhogy igazán senkit nem kell irigyelnie.

A színésznő az Oscar-díj nagy vesztese, hiszen ötször is jelölték, de soha nem vihette haza az aranyszobrocskát. Lehet, hogy a következő gálán kárpótolják. Hollywoodi bennfentesek szerint legújabb filmje, A szabadság útjai meghozza neki a legnagyobb elismerést. Fontos állomás ez a produkció Winslet pályafutásában. Férje, Sam Mendes a rendező, a főszereplő pedig Leonardo DiCaprio – újra életre kel hát a Titanic álompárja. (Revolutionary Road – hazai bemutató: 2009. január 22.)

Transformers 2: már mindent fölrobbantottak
Befejeződött a Transformers 2 forgatása – jelentette be a rendező, Michael Bay. Illetve ez így túlzás: a való világban történő forgatás fejeződött be, most kezdődik a számítógépes munka, vagyis a robotok beillesztése a filmbe.

– Már mindent fölrobbantottunk, amit kellett – mondja Michael Bay. – Persze jó néhány számítógépes detonáció is lesz, de ezekhez már nem kell kimenni a sivatagba. Most jönnek a robotok, akik még a legádázabb rajongóknak is meglepetést fognak okozni. Pontosan tartjuk magunkat az ütemtervhez, tehát mégsem csúszik a bemutató, amitől korábban tartani lehetett. (Transformers: Revenge of the Fallen – hazai bemutató: 2009. június)
 
Angelina Jolie: tetkós csaj maradok!
Hiába hat gyerek anyukája Angelina Jolie, soha nem fogja megtagadni a múltját. Fiatalabb korában narkózott, szadista szexet gyakorolt, levizsgázott temetésszervezésből, és össze-vissza tetováltatta magát.

– Ugyanaz a vagány, tetkós csaj vagyok, aki voltam, csak komolyabban veszem a feladataimat – nyilatkozta a színésznő. – Amit korábban csináltam, az mind én vagyok, és soha senkitől nem fogok bocsánatot kérni emiatt!

A színésznőt legközelebb az Elcserélt életek című Clint Eastwood-filmben láthatjuk. A megtörtént eset alapján készült produkcióban egy édesanyát alakít, akinek eltűnik a kisfia. A rendőrség, hogy gyorsan lezárhassa az ügyet, kerít egy másik gyereket, és kényszerítik, hogy ismerje el sajátjának. Az asszony azonban harcba indul igazáért. (Changeling - hazai bemutató: 2009. február 5.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva