Hírek

2008.11.13. 08:23

A Magyar Televízió élőben közvetíti a gazdasági csúcsot

A Magyar Televízió (MTV) élőben közvetíti a gazdasági csúcsot csütörtökön délelőtt az m2-n, az m1-en pedig hírösszefoglalókkal, háttérműsorral jelentkeznek az esti műsorsávban - közölte az MTV.

mti

A közlemény szerint a közszolgálati televízió tudáscsatornáján a nézők reggel 9 órától 13 óráig követhetik egyenes adásban az eseményeket, és az m1 déli Híradója is bejelentkezik a  parlamentből. A nemzeti főadón a Híradó félnyolcas kiadása, illetve az Este biztosít hírösszefoglalót és elemzést.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök november 3-án a parlamentben javasolta gazdasági csúcsértekezlet összehívását, kezdeményezve: a parlament gazdasági bizottságának keretei között egyeztessék a gazdasági válság hatásainak csökkentéséről szóló programokat és  készítsék elő a szükséges döntéseket. A parlamenti pártok elnökei közül csak a kezdeményező Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, szocialista pártelnök vesz részt a csúcson: az ellenzéki pártok elnökei előre jelezték távolmaradásukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva