Hírek

2008.11.13. 11:13

A tenisz új álompárja

Ana Ivanovic személyesen „hitelesítette” azokat az információkat, amelyek szerint spanyol kedvese van: a világtenisz szerb szépségkirálynője Fernando Verdascóval jár.

BAMA

Pletykaszinten egy ideje már lehetett hallani a románcról, ám „hivatalossá” csak most vált, hogy a 21 éves szerb játékos az  egyik belgrádi lapnak nyilatkozott kapcsolatáról, amely nyáron, New  Yorkban, a US Openen kezdődött közöttük. „Bámulatos fiú, nagyon boldog vagyok vele” - mondta a  világranglistán ötödik Ivanovic minden további részletezés nélkül az  ATP-rangsorban tizenhatodik, 24 esztendős madridi szerelméről, aki  legutóbb a dohai tornán már a nyilvánosság előtt, a nézőtérről  szurkolt neki lelkesen.

Amúgy egymásra eddig nem jutott sok idejük a nemzetközi viadalok  rendkívül feszes menetrendje miatt, de most - az év végi viszonylag „levegősebb” időszakban, még a januári ausztrál nyílt bajnokság  előtt - több időt tölthetnek egymással. A szerelmesek várhatóan spanyolországi légyottot is beiktatnak közös programjukba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva