Hírek

2008.11.15. 18:40

Álorvos az iskolában: illegális vérvétel Pécsen?

Engedély nélkül vett valaki vért több gyerektől a pécsi Bánki Donát úti általános iskolában. Az iskola igazgatónője annyit közölt: „valami valóban történt”, de az eset részleteiről egyelőre nem kívánt beszélni.

bama.hu

Egy nagyszülő elmondására hivatkozva egy pécsi internetes portál pénteken hírül adta, hogy feltehetően illegálisan vett valaki vért a Bánki Donát úti általános iskolában, több gyermektől is. Az eset csütörtökön történt, az egyik testnevelés óra előtt: állítólag egy magát orvosnak kiadó férfi nyolc-tíz gyermeket félrehívott, és vért vett a karjukból. A férfi ezt követően távozott az intézményből - írja a bama.hu

Dr. Jelenszkyné Fábián Ildikó, a Mecsekaljai Iskola Bánki Donát Úti Általános Iskolája igazgatója kérdésünkre mindössze annyit mondott, „valami valóban történt”, de a roppant különös, és számos kérdést felvető esetről eset részleteiről egyelőre nem kívánt beszélni, bővebb tájékoztatást hétfőre ígért. Hozzátette azt is, a „gyermekek jól vannak”, s hogy a körülményeket illetően még további tájékozódásra, információk beszerzésére van szüksége.

Murai Ágnes, a Pécsi Városi Rendőrkapitányság sajtóreferense péntek este érdeklődésünkre azt mondta, a történtekkel összefüggésben semmilyen bejelentést nem kaptak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva