Hírek

2008.11.08. 19:00

Biztosan vette a BL-fordulót a Veszprém

Az MKB Veszprém fölényes győzelmet aratott a vendég ukrán Zaporizzsja ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában.

mti

MKB Veszprém - Zaporizzsja (ukrán) 33-22 (16-12)

A két csapat október 11-én Ukrajnában találkozott egymással, akkor 32-25-re nyert a magyar bajnok, amely a legutóbbi fordulóban váratlanul botlott az izlandi Haukar Hafnarfjördur otthonában.

Jól kezdett a hazai együttes, a vendégek nem tudtak mit kezdeni a veszprémi "nehéz tüzérekkel", főként Vujin és Ilyés volt elemében.  A szünet előtt kissé megtorpant Mocsai Lajos legénysége, de így is négygólos előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok. A fordulást követően megpróbált kapaszkodni az ukrán alakulat, de főként Peric bravúrjainak köszönhetően meghiúsult a kísérlet. Ez erőt adott a Veszprémnek, fokozatosan elhúzott a hazai gárda, s az 51. percben, Perez gólját követően jöhetett a hazai közönség szokásos rászámolása, jelezve, hogy megvan a tízgólos különbség. A hajrában Mocsai Lajos azoknak is lehetőséget adhatott, akik többnyire csak a kispadon kapnak helyet.

A Veszprém jövő vasárnap a német Flensburg-Handewitt vendége lesz a csoport rangadóján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva