Hírek

2008.11.24. 16:22

Chris Brown lett az év előadója

A zenei élet egyik kiemelkedő gálája az American Music Awards, melyet közép-európai idő szerint hajnalban 36. alkalommal tartottak meg.

BAMA

A díjkiosztón a legrangosabb elismerést, vagyis az év előadója díjat Chris Brown kapta. A 19 esztendős ifjú tehetség a tavalyi gálán is díjazott volt, idén viszont még két szobrocskát zsebelt be: az év férfi popénekese lett és ő vehette át a legjobb énekesnek járó elismerést a rhythm and blues kategóriában is. Az ifjú előadó a jelek szerint jól bírja a sztárrá válással együtt járó felhajtást, s önbizalomnak sincs híján, mivel bejelentette, hogy következő lemezén Madonnával szeretne duettet énekelni.

Az év legjobb női előadója Rihanna lett a pop-rock és a rhythm and blues kategóriában. Az As I Am című lemezéért az elmúlt évben sikert sikerre halmozó Alicia Keys ugyancsak két szobrot kapott, begyűjtve az év albuma elismerést. Az év felfedezettjének a Jonas Brotherst kiáltották ki, Annie Lennox pedig életműdíjat kapott.

Persze, idén is voltak nagy vesztesek. Közéjük tartozik Mariah Carey, a Coldplay és az Eagles együttes – ők ugyanis a várakozások ellenére mind üres kézzel távoztak a gáláról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva