Hírek

2008.11.25. 08:12

Csak kisebb fennakadásokat okoz a hó

Fennakadások lehetnek a havazás miatt az északi országrész buszközlekedésében. A főutak mindenütt járhatók, de a mellékutak havasak, latyakosak.

mr

Nógrádban 20-25, Borsodban 10-15, a főváros észak-budai és észak-pesti kerületeiben 17 centi hó hullott kedd reggelre. Miskolc két magasan fekvő lakótelepéhez nem, vagy csak nagyon nehezen jutnak fel a buszok.

A fővárosban rendben megindult a tömegközlekedés, de a hegyi utakon lassú a forgalom, a mellékutak tisztítását pedig csak órák múlva kezdik el, egyelőre a főutak, hidak felüljárók takarítását, szórását végzik a közterület-fenntartó gépei.

Hajnalban három baleset történt a hó- és útviszonyok következtében. Pilisvörösváron egy Volánbusz csúszott meg, de sérülés nem történt. Szabolcsban az M3-as 217-es szelvényében egy üres tartálykocsi az árokba hajtott, Újfehértónál, a 4-es főúton pedig egy pékáruszállító csúszott meg – sérülés egyik helyen sem volt. A katasztrófavédelem hétfőn délutántól a hóviszonyok következtében mintegy hatvan esetben kapott riasztást műszaki mentés, az autók megcsúszása miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva