Hírek

2008.11.13. 16:06

Elfogták a brutális gyönki kivégzés gyanúsítottjait

A Teol.hu információi szerint elfogták a szerdai gyilkosság gyanúsítottjait. Husszein Tamert szerda reggel egy álarcos lőtte le Hőgyész és Diósberény között az úton.

TEOL

Két gyanúsítottat már kihallgattak Szekszárdon, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon. Nem kizárt, hogy további letartóztatások is lesznek. A gyilkosság feltételezett indítéka bosszú.

Úgy hírlik, az arab vállalkozóval egy autóban utazó nő ugyanannak a szegedi maffiapernek a negyedrendű vádlottja a volt, mint dr. Husszein. Az egyiptomi férfit a Kumbor-ügyként közismerté vált szegedi maffia-perben zsarolási ügyek miatt előbb elítélték, majd felmentették. A Teol úgy tudja, a szemtanút már kiengedték a kórházból. A rendőrség hivatalosan még nem erősítette meg értesüléseinket. Rövid tájékoztatást későbbre ígértek.

Mint azt korábban megírtuk, az asszony egy férfi ismerősével haladt autóval Gyönk közelében, amikor egy maszkos férfi megállította járművüket. Az ismeretlen ezt követően lelőtte a férfit, aki meghalt. Az egyiptomi férfi holttestét az út mentén hagyta. A támadó beült az autóba és tovább hajtott a nővel, akit később kitett. A kocsit Tamási közelében találták meg. Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le az eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva