Hírek

2008.11.10. 15:15

Európai elfogatóparancs Farkas Péterrel szemben

Európai elfogatóparancsot adott ki hétfőn a Pesti Központi Kerületi Bíróság az olimpiai bajnok birkózó Farkas Péterrel szemben.

BAMA

A bíróság a rendőrségtől kapott hivatalos információk alapján „N. Pál és társai ellen kábítószerrel visszaélés büntette miatt folyamatban lévő ügyében, F. Péterrel szemben európai elfogatóparancsot adott ki”. A bíróság múlt hétfőn bocsátott ki elfogatóparancsot Farkas Péter olimpiai bajnok és testvére, Károly ellen, akik nem várták meg az ítélethirdetést az ellenük kábítószerrel visszaélés miatt indított perben a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Farkas Péter öt év fegyházat kapott nem jogerősen bűnsegédként elkövetett kábítószerrel visszaélés miatt első fokon. Testvérét, Károlyt hét év fegyházra ítélték. A Farkas testvérek megszöktek az ítélethirdetés elől, Károlyt már elfogták, az olimpiai bajnok Péter jelenleg is szökésben van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva