Hírek

2008.11.09. 18:24

Farkas Péter külföldre szökhetett

Továbbra is szökésben van Farkas Péter olimpikon. A rendőrség olyan információkkal rendelkezik, mely szerint Farkas külföldre távozott, az azonban, hogy Thaiföldön bujkál, csak szóbeszéd.

Fábos E.

Nincs erre utaló nyom. Ennek ellenére a napokban kiadják ellene a nemzetközi elfogatóparancsot is. Bulvárlapok szerint Thaiföldön több száz bűnöző bujkál a kiadatási egyezmény hiánya miatt, és volt is, akinek sikerült Bangkokban „kibekkelnie” az ügye elévüléséig tartó öt éves időszakot. Addig is, amire tisztázódik, hogy Farkas Péter elszökött-e az országból, egy speciális egység, a fejvadászok, vagyis a BRFK úgynevezett célkörözési alosztálya keresi. Ennek az egységnek az feladata, hogy elfogja azokat, akiket kiemelt, súlyos bűncselekmények gyanúsítanak és szökésben vannak. Pelle Andrea, Farkas Péter ügyvédje sem tudja hol lehet az olimpikon. Farkas Péter a bírósági tárgyalásról, az ítélethirdetés előtt szökött meg.

Fábos E. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva