Hírek

2008.11.12. 06:26

Kétórányi zenés időutazással jön az ABBA egyik fele

Bár az ABBA várhatóan már sohasem áll össze, az együttes felét láthatjuk élőben fellépni február 11-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

D. T.

A nagysikerű Mamma Mia! című mozifilm után ugyanis a világ körüli turnéra indult a legnagyobb ABBA Show. A hatkamionnyi produkcióval és 50 fős személyzettel utazó cirkusz a Hallenstadion Zürich, a müncheni Olympiahalle, a berlini O2 aréna, a Wembley Aréna és a Royal Albert Hall után Pesten is fellép. A zenekar tagjai közül ketten is színpadra állnak: Ulf Anderrson és Janne Schaffer.

Az ABBA a mai napig kétmillió lemezt ad el évente – ez a show pedig ezeket a slágereket gyűjti csokorba egy kétórás extravagáns musicalben. Az ABBA The Show követi az ABBA történetét a zenekar Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplésüktől kezdve. A produkció Indiától Spanyolországon keresztül egészen Amerikáig hihetetlen sikereket ért el. A csúcspont a teltházas Hollywood Bowl-i előadás volt. A zenés időutazáson a mai napig több mint egymillió néző vett részt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva