Hírek

2008.11.25. 18:34

Kiskunlacháza: nyomon vannak!

Újabb nyomokat találtak a rendőrök a kiskunlacházai gyermekgyilkosággal kapcsolatban.

BAMA

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztálya teljes létszámmal az ügy felderítésén dolgozik. Bényi Mónika sajtóreferens azt mondta: az igazságügyi orvos szakértő elvégezte a boncolást, ami újabb adatokkal szolgált a gyilkosság elkövetésének részleteiről és a tanúmeghallgatások is értékes információkat hoztak. A nyomozás érdekeire hivatkozva azonban semmit nem árul el a rendőrség.

[caption id="" align="aligncenter" width="460"] Újabb nyomokat találtak a rendőrök a kiskunlacházai gyermekgyilkosággal kapcsolatban.
[/caption]

Lapértesülések szerint a 14 éves lányt gyilkosa egy nejlonzsákkal fojtotta meg, és feltehetően meg is erőszakolta, mielőtt végzett vele. A lányt vasárnap hajnalban gyilkolták meg, amikor hazafelé tartott a diszkóból.

Kiskunlacházán azóta szinte mindenki a tragédiával foglalkozik. A Pest megyei településen aki csak teheti, kocsival viszi iskolába gyermekét. „Az emberek félnek, a polgárőrök ezért megerősített, 24 órás szolgálatot tartanak”– mondta Platthy Miklós, a helyi polgárőrség vezetője az MTI-nek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva