Hírek

2008.11.09. 19:10

Négyest gurított a Zete Siófokon

A Zalaegerszeg három góllal nyert Siófokon a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójában.

mti

BFC Siófok-ZTE FC 1-4 (1-1)

Siófok, 500 néző, v.: Berger
gólszerzők: Sütő (45.), illetve Meyé (24., 71.), Waltner (46.),  Máté (93.)
sárga lap: Horváth G. (30.), Hegedűs (57.)

Siófok: Milinte - Sütő, Tusori, Hegedűs Gy., Kerényi (Nagy L., 60.) - Györök  (Takács, 69.), Horváth G., Kanta Sz. -  Ndjodo, Magasföldi, Fülöp Z.  (Ladóczki, 69.)

ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Varga R., Szamosi - Alomerovic  (Kovács G., 76.), Máté, Horváth I. A., Hajdú N. (Balázs, a szünetben) - Waltner, Meyé

Lendületesen kezdtek a csapatok, az első tíz percben mindkét  kapu előtt óriási helyzetek maradtak kihasználatlanul. A folytatásban fölénybe kerültek a vendégek, akik a vezetést is  megszerezték, a Siófok közvetlenül az első félidő befejezése előtt  egyenlített. A második játékrész gyors vendéggóllal indult és a folytatásban is a zalaegerszegiek irányították a játékot. Húsz perccel a vége előtt Csank János együttese egy újabb találattal bebiztosította  győzelmét. Az utolsó tíz percben több veszélyes támadást is vezettek a hazaiak, de nem tudták csökkenteni a különbséget, sőt a befejező másodpercekben újabb gólt kaptak.

mti -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva