Hírek

2008.11.24. 19:02

Új időpontok és helyszínek a Ligakupában

Az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Versenybizottsága megváltoztatta a Ligakupa két találkozójának helyszínét és időpontját, valamint hozzájárult három meccs helyszínének módosításához.

BAMA

A december 6-án (szombat) 14 órára kisorsolt ZTE FC - Gabona Tran-Kaposvár mérkőzés új helyszíne és időpontja: ZTE FC Városi Stadion Műfüves pálya (8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.), november 26. (szerda) 13 óra. A szintén december 6-án (szombat) 13.30 órára kitűzött DVSC-TEVA - Vasas meccset a DVSC Stadion Műfüves pályáján (4032 Debrecen, Oláh Gábor u. 5.), rendezik december 3-án (szerda) 13 órától.

A testület hozzájárult, hogy a november 29-én (szombat) 11 órára kisorsolt Vasas - Vác-Újbuda találkozót az Illovszky Stadion Műfüves pályáján (1139 Budapest, Fáy u. 58.) játsszák le. Módosul a november 29-én (szombat) 13 órára kisorsolt Kecskeméti TE-Ereco - REAC mérkőzés helyszíne, a találkozó a Műkertvárosi Sportcentrum Műfüves pályáján (6000 Kecskemét, Szent István Város 1/A.) lesz. A bizottság beleegyezett, hogy a november 26-án (szerda) 13 órára kisorsolt BFC Siófok - Lombard Pápa Termál FC meccs helyszínét módosítsák, az új helyszín a Siófoki Műfüves pálya (8600 Siófok, Csárdaréti út).

Rudolf Gergely a földön jár

Rudolf Gergely, a Ligakupában is érdekelt Loki fiatal támadója egyelőre nem a külföldi szereplés gondolatával kel, s fekszik. A fiatal Loki-támadó, aki a francia Nancy csapatánál nevelkedett, az észak-írek elleni válogatott mérkőzésen a válogatott egyik erőssége volt.

Az nb1.hu portálnak nyilatkozó csatár nagyon örül, hogy bekerült, és bizonyíthatott is a nemzeti csapatban. „Más poszton sikerült bizonyítanom, kis híján gólpasszt is adtam. A jövő dönti el, hogy mi lesz a sorsom: vannak céljaim, de még két és fél éves szerződés köt a Debrecenhez, ráadásul konkrét ajánlat sem érkezett valamelyik csapattól. Nem kergetek álmokat, majd ha jön egy ajánlat, akkor foglalkozok vele, most jön a téli pihenő, muszáj feltöltődnünk. Meg kell néznünk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy bajnokok legyünk, mert idén szerintem újra olyan Debrecent láthatunk, ami egyrészt vezeti a bajnokságot, másrészt jó játékkal rukkol elő, és tetszetős gólokat szerez” – bizakodott a fiatal támadó.

Az nb1.hu portálnak nyilatkozó csatár nagyon örül, hogy bekerült, és bizonyíthatott is a nemzeti csapatban. „Más poszton sikerült bizonyítanom, kis híján gólpasszt is adtam. A jövő dönti el, hogy mi lesz a sorsom: vannak céljaim, de még két és fél éves szerződés köt a Debrecenhez, ráadásul konkrét ajánlat sem érkezett valamelyik csapattól. Nem kergetek álmokat, majd ha jön egy ajánlat, akkor foglalkozok vele, most jön a téli pihenő, muszáj feltöltődnünk. Meg kell néznünk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy bajnokok legyünk, mert idén szerintem újra olyan Debrecent láthatunk, ami egyrészt vezeti a bajnokságot, másrészt jó játékkal rukkol elő, és tetszetős gólokat szerez” – bizakodott a fiatal támadó. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva