Hírek

2008.11.30. 09:12

Ütötte, fojtogatta, autóval üldözte, majd elgázolta volt feleségét a férfi

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt egy 35 éves bátyai férfi ellen, aki minden eszközt bevetett, hogy feleségét megölje.

baon.hu

A tettes szombaton a Bács-Kiskun megyei Bátyán, a Mikes utcájában volt feleségét, egy 38 éves nőt többször ököllel arcon ütött, majd a közelben parkoló gépkocsijába próbálta betuszkolni. Ennek során többször ököllel a testén is megütötte, majd az ülésen fojtogatta - olvasható a baon.hu portálon. 

A sértett nőnek sikerült a kocsiból kiugrania és elfutnia, de a gyanúsított férfi kocsijával utána hajtott és elütötte, amitől a sértett az árokba esett. A megtámadott nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A gyanúsított férfit őrizetbe vették. A bűncselekmény súlya okán a nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja majd le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva