Hírek

2008.12.13. 14:09

Angliában a második vonal szólhat a magyarokról

Míg az angol első osztályban csak Fülöp Mártont jelölte a kezdőbe trénere, addig a másodvonalban hárman: Timár, Gyepes és Priskin is a kezdő tizenegyben bizonyíthat a hétvégi bajnoki fordulóban.

BAMA

Az angol labdarúgó élvonal (Premiership) 17. fordulójában a jelek szerint csak Fülöp Márton lesz kezdő. A válogatott kapus önbizalommal vághat a mérkőzésnek, hiszen a Sunderland a liga eddig legkevesebb gólját termelő együttesét, a West Bromwich Albiont vendégeli. Fülöp, egyebek közt Craig Gordon bokasérülésének „köszönheti” helyét a kezdőben.

A Hull City (Halmosi Péter csapata) nagy feladat elé néz, hiszen a tabellát vezető Liverpoolhoz látogat. A kiscsapat legutóbb a verte a Middlesbrought most viszont az Anfield Roadon kellene helytállnia, ami akár össze is jöhet, mivel eddig sem ijedt meg egyetlen riválistól sem, még az Old Traffordon is méltó ellenfele volt a Manchester Unitednek. A magyar válogatott játékos most is csak kerettagságra számíthat, talán csereként szóhoz juthat.

Gera Zoltán is csak a kispadról szemlélheti, ahogy együttese, a Fulham a nála négy pozícióval hátrább helyezkedő Stoke City-hez látogat. A „többiek” jó formában vannak, utoljára öt fordulóval ezelőtt találtak legyőzőre.

Az másodi számú angol ligában (Championship League) 23. fordulójában „csonka magyar rangadó” is, de a Plymouthnál vendégeskedő QPR-ben Buzsáky Ákos hónapokat lesz távol, így csak az egykori ferencvárosi védőt, Timár Krisztiánt láthatjuk, hiszen őt előreláthatólag szombaton délután is a kezdőben szerepelteti edzője. Az élmezőnyhöz tartozó Cardiffnál, a sokáig a térdével bajlódó Gyepes Gábor helyettesíti Darren Purse-öt, aki az Ipswich Town ellen sem léphet pályára, ami Gyepes újabb megbízatását jelentheti.A Watford is kihasználja magyar értékét, Priskin Tamás lesz Tommy Smith éktársa a Coventry City ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva