Hírek

2008.12.12. 13:57

Feleségéből készített zakuszkát a vodkához

Italozás közben megölte feleségét, majd kivágott testrészeiből harapnivalót készített a megmaradt vodkához egy 28 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

BAMA

A Sznyihurovszki járás egyik településén élő, italozó életmódot folytató fiatal házaspár vodka mellett vacsorázott, de az étel hamarabb elfogyott, mint az ital, és ebből vita támadt.

A férj ekkor kést ragadott, többször megszúrta a feleségét, majd elvágta a torkát. Ezt követően lemetszette a nő bal mellét és az ülepéből is kikanyarított egy darabot. A levágott testrészeket egy lábosban megfőzte, és lakmározott belőlük, jelentette pénteken internetes honlapján az NTN ukrán tévécsatorna.

Andrij Druz, a sznyihurovszki járási rendőrség parancsnokhelyettese a tévécsatornának megerősítette, hogy a férfi azért főzte meg felesége testrészeit, hogy legyen mit harapnia a vodkához, amiről a tányérján talált maradványok is tanúskodnak. Mint elmondta, az őrizetbe vett gyanúsított nem tudott magyarázatot adni tettére, jóllehet az időközben elvégzett elmeszakértői vizsgálat szerint beszámítható.

A férfi az esetet követő reggelen maga jelentkezett a helyi polgármesternél. Pszichológusi vélemény szerint tettét vélhetően a totális alkoholos befolyásoltság állapotában követte el, jelenleg gyilkosság miatt folyik ellene bűnvádi eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva