Hírek

2008.12.03. 18:13

Füttyszó és igazoltatás kísérte Gyurcsány könyvbemutatóját

Füttyszó, kiabálás és igazoltatás kísérte Gyurcsány Ferenc szerdai könyvbemutatóját egy budapesti könyvesboltban.

V. M.

Míg a miniszterelnök dedikálta most megjelent blog-kötetét, az épület előtt többen a kormányt és a kormányfőt szidták. A hangoskodásra rövid idő alatt legalább egy tucat rendőr érkezett, és igazoltatni kezdték a hangadókat.

A dedikálás előtt Vágó István televíziós műsorvezető beszélgetett a szerzővel, amiből kiderült: Gyurcsány általában kora reggel szokta diktafonra mondani az aznapi blogot, amit aztán Keszthelyi András főtanácsadó szerkeszt meg. „Eleinte még a családon belül is téma volt, hogy mit írhatok le és mit nem, mára azonban már mindenki megbarátkozott ezzel a műfajjal. Mindig arról írok, ami foglalkoztat, így ha nehezebb a helyzet az országban, akkor hetekig elmaradnak a családról szóló beszámolók” – magyarázta Gyurcsány.

Amikor szóba került Orbán Viktor Fidesz-elnök neve, a kormányfő leszögezte: szem- és gyomorforgató magatartás, ha valaki pénzért eladja politikusi beszédeit. Ezért ő a blogkönyv őt illető szerzői honoráriumát jótékonysági célra ajánlja fel: egy komlói roma tanoda részére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva