Hírek

2008.12.18. 10:55

Idős férfi a folyóparton papucsban, trikóban

Szerda késő délután érkezett bejelentés a Szolnoki Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a Holt-Zagyva területén két vadász egy hiányos öltözetű 80 év körüli, zavartan viselkedő férfire lett figyelmes.

BAMA

A vadászok értesítették a rendőrséget, de mire az autójukkal megfordultak az idős papucsban és trikóban lévő férfi eltűnt a sötétben. A rendőrség a szolnoki Életjel Mentőkutyás egységgel, polgárőrök segítségével azonnal megkezdte a keresést, amit az idősjárási és látási és egyre rosszabb járhatósági viszonyok miatt késő este felfüggesztettek. A keresést a mai napon délelőtt nagy erők bevonásával folytatják.

Jelenleg négy kutyával folyik a keresés, nincsenek nyomok, csak a területet tudják átfésülni, koncentrikus körökben. A vízben egyelőre nem keresik az idős férfit. A rendőrség bevont volna a kutatásba egy helikoptert, de az időjárási viszonyok ezt nem teszik lehetővé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva