Hírek

2008.12.31. 16:25

Ismét edz a „botrányhős”

Egy nappal azután, hogy kiengedték a rendőrségről, máris edzésre jelentkezett a Liverpool futballistája, Steven Gerrard.

mti

A 28 éves csapatkapitány vasárnap este, hétfőn hajnalban Southport egyik mulatójában ünnepelte barátaival, hogy a hétvégi fordulóban két góllal vette ki részét a Newcastle-ban aratott 5-1-es diadalból, de a buli verekedésbe torkollt. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, egy 34 éves férfit azonban arcsérülésekkel kórházba szállítottak, majd a rendőrség öt társával együtt hajnalban testi sértés és garázdaság vádjával előállította a 70-szeres válogatott játékost.
 
Rafael Benitez maximális támogatásáról biztosította a válogatott középpályást, de azt nem közölte, hogy Gerrard pályára lép-e január 23-áig, amikor az első meghallgatás lesz az ügyében. A listavezető Liverpool legközelebb a Prestonnal játszik az FA Kupában, de azon a találkozón vélhetően a spanyol tréner legtöbb sztárjátékosát, így Gerrardot is pihentetni fogja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva