Hírek

2008.12.09. 14:57

Juande Ramos váltja Schustert?

Spanyol sajtóértesülések szerint meneszthetik Bernd Schustert, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

mti

A Marca című sportnapilap és a Cadena Ser rádió is arról számolt be, hogy Juande Ramos, a Sevilla és a Tottenham Hotspur korábbi trénere válthatja a német szakembert, ugyanakkor a királyi  gárda szóvivője nem erősítette meg az értesülést. A sérülések, és eltiltások sújtotta madridiak az elmúlt hétvégén  4-3-ra kikaptak hazai pályán a Sevillától, ezzel az ötödik helyre  csúsztak vissza a tabellán, s hátrányuk kilenc pont a listavezető FC  Barcelonával szemben. Schuster azt mondta a mérkőzés után, jelenleg lehetetlennek tartja, hogy csapata szombaton legyőzze a nagy riválist. Ahogy fogalmazott: ez a Barca éve, így nem tehetnek mást, minthogy kihozzák magukból a maximumot a „Clásicón”.

A Real a csúcsrangadó előtt szerdán az orosz Zenittel találkozik a Bajnokok Ligája csoportkörében, de a mérkőzésnek nem sok tétje  van, ugyanis a spanyolok már továbbjutottak a négyesből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva