Hírek

2008.12.13. 18:49

Kolonics György emlékére, az utánpótlás javára

Kassai Farkas András festőművész – hajdanán maga is kitűnő sportoló (1956-ban és 1960-ban is olimpiai bronzérmet nyert kenu kettesben) – nem sokkal Kolonics György halála előtt festett egy képet a Kozmann–Kolonics-párról. A pénteki év sportolója díjátadó ünnepség kapcsán ezt a képet kínálja árverésre. A befolyó összeggel a csepeli kenuutánpótlást kívánja támogatni.

BAMA

[caption id="" align="aligncenter" width="460"] A kikiáltási ár 70 ezer forint.
[/caption]„Szentül meg vagyok győződve arról, hogy ha nem történt volna meg a tragédia, akkor Gyuri idén is ott állna a pódiumon, mint az egyik díjazott. Felajánlásommal azt szeretném elérni, hogy ezen az ünnepi estén is hangsúlyt kapjon, hogy örökre velünk marad” – mondta a művész. Az árverést december 8-án este hirdették meg  a Duna Tv sportmagazinjában, ahol a művész bemutatta a képet. A kikiáltási ár 70 ezer forint. Licitálni telefonon lehet az 1/489-1888-as telefonszámon. Az árverés eredményhirdetésére a Sportcsillagok gálaestjének közvetítésében kerül sor december 19-én.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva