Hírek

2008.12.27. 12:06

Láncfűrészes férfi tombolt Ballószögön

Láncfűrésszel terrorizálta egy presszó tulajdonosát és vendégeit egy feldühödött, ittas férfi az éjszaka Ballószögön, a férfit a kiérkező rendőrök őrizetbe vették

BAMA

A 31 éves férfi először pénteken késő este, kilenc óra után rontott be a kiskunsági község egyik italmérésébe, majd ott egy társával együtt belekötöttek két vendégbe.

A férfi tettestársa egy alkalommal meg is ütötte áldozatuk egyikét, majd amikor a kocsmáros felszólította őket, hogy hagyják abba a tombolást, a verekedő a biliárdasztalról felkapott egy biliárdgolyót, és azt a tulajdonos felé dobta, de szerencsére nem okozott sérülést.

Ezt követően a két férfi elhagyta a helyiséget, de fél óra múltán egyikük ismét megjelent a presszóban, ahol egy működő láncfűrésszel kezdett hadonászni az eladótérben. Először rátámadt az egyik asztalnál ülő, fiatalokból álló társaságra, melynek öt tagja a hátsó kijáraton át menekült ki a helyiségből. Ezután az őrjöngő a láncfűrésszel több poharat, üveget és hamutartót tört össze, majd az asztalból is kivágott egy darabot.

Ezután a presszó fakerítését próbálta szétvágni, de itt már elszakadt a láncfűrész lánca, így a jelenlévőknek sikerült a szerszámgépet kicsavarniuk a kezéből. A kihívott rendőrjárőrök őrizetbe vették a 31 éves férfit, aki ellen garázdaság gyanújával indult büntetőeljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva