Hírek

2008.12.31. 17:22

Lefoglalták a ferencvárosi kopogtató-cédulákat

A ferencvárosi választási irodában lefoglalták az időközi választáson induló valamennyi párt kopogtató-céduláit. A Budapesti Rendőr-főkapitányáság a választás rendje elleni bűncselekmény gyanújával nyomoz.

mr

Az ajánlószelvények vizsgálatára szakértőt rendelnek ki. A helyi választási bizottság Jobbik által delegált tagja még karácsony előtt hívta fel a sajtó figyelmét arra, hogy az MDF ajánlószelvényeinek jelentős része fénymásolt hamisítvány. A demokrata fórum jelöltje ezért nem is indulhat az időközi országgyűlési képviselőválasztáson, amelyre a korábban SZDSZ-es Gegesy Ferenc lemondása miatt van szükség.

Lemondott választási bizottsági tisztségéről Janás Ferenc az SZDSZ által delegált tag, a párt ferencvárosi kampányfőnöke. Szerinte lejáratási kampány folyik személye és az SZDSZ ellen. A Magyar Nemzet állítását, miszerint az SZDSZ kerületi elnöke fizetett a kopogtató cédulákért, Janás Ferenc visszautasította.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva