Hírek

2008.12.17. 11:07

Osztrák szemét is égett Levél külterületén

Osztrák szemét is égett a Győr-Moson-Sopron megyei Levél község külterületén, ahol ismeretlenek több tíz köbméter háztartási, mezőgazdasági és egyéb hulladékot raktak le, majd gyújtottak meg

BAMA

Osztrák szemét is égett a Győr-Moson-Sopron megyei Levél község külterületén, ahol ismeretlenek több tíz köbméter háztartási, mezőgazdasági és egyéb hulladékot raktak le, majd gyújtottak meg - írja a Kisalföld szerdai száma. A település jegyzője úgy véli: több jel utal arra, hogy a helyi szövetkezetből származhat a szemét, ezért kérte őket a hulladék elszállítására.

A hulladékok között találhatók gyermekbiciklik, nagyüzemi állattartásból származó eszközök, kötöző anyagok, vegyszeres flakonok, használt pelenkák. Emellett számos  jel mutat arra, hogy a szemét egy részét a határ túloldaláról hozták be. Több, Ausztriában forgalmazott élelmiszer csomagoló anyaga, német feliratú üdítős flakonok rejtőznek a szemét között, sőt osztrák általános kisdiákok által használt munkafüzetek és tankönyvek is kerültek a halomba. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva