Hírek

2008.12.19. 08:21

Péntek este kiderül, kik az év sportolói

A Magyar Sportújságírók Szövetsége idén 51. alkalommal rendezte meg az Év sportolói szavazást. Az öt kategória díjazottjainak névsora, így a győzteseké is pénteken, a Syma Csarnokban 19 órakor kezdődő Sportcsillagok Gálaestjén derül ki. Az eseményt élőben közvetíti a Duna Televízió.

mti

A férfiaknál várhatóan az olimpiai bajnok kenus Vajda Attila és a háromszoros ötkarikás ezüstérmes úszó, Cseh László közül kerül ki a győztes. A nőknél az olimpiai bronzérmes Mincza-Nébald Ildikó legnagyobb ellenfele a Pekingben legeredményesebb magyar sportoló, a kajakos Kovács Katalin lehet. A csapatoknál az idén egyformán olimpiai bajnok férfi vízilabda-válogatott és a Kovács Katalin–Janics Natasa kajakpáros mellett a világelitbe visszajutott férfi jégkorong-válogatott szólhat bele az első hely sorsába. Az eddigi ötven szavazás során a hokisok még nem kerültek be az első háromba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva