Hírek

2008.12.10. 17:04

Szerb edzővel reméli a javulást a Győr

Dragoljub Bekvalaccal irányítja ezentúl a Győri ETO FC labdarúgócsapatát. A szerződés értelmében a szerb edző két és fél évig, azaz 2011. június 30-ig irányítja a gárda szakmai munkáját.

BAMA

„Úgy gondoljuk, a szerb szakember az eddigi eredményeivel bizonyította felkészültségét. Tudásával, tapasztalatával segíthet bennünket céljaink elérésében” – indokolta a választást Klement Tibor, a győriek ügyvezetője.

Az 56 éves Bekvalac idén nyártól októberig a Vojvodina vezetőedzője volt. Játékosként többek között az RFK Novi Sad, a Radnicki Sombor, a Vojvodina, az AIK Backa Topola és a Teteks Tetov együtteseiben futballozott - többnyire középhátvédként. Edzői pályafutása során megfordult a Vojvodina, a Sutjeska  Niksic, az OFK Beograd, az Obilic Beograd, a Hajduk Kula, a Bezanija  Beograd és a Partizan Beograd csapatainál. Külföldön Bulgáriában a Liteksz Lovecsnél és a Beroe Stara Zagoránál dolgozott, Macedóniában pedig a Rabotnickivel bajnokságot és kupát nyert. Bekvalac a múlt csütörtökön menesztett Egervári Sándort váltja a kispadon.

„Az együttesnek a magyar élmezőnyben lenne a helye, s nem is lehet más célom, ezt szeretném a csapattal elérni. A kapus Szasa Stevanovic, valamint Zoran Supic és Bojan Brnovic is volt már a játékosom. Biztos vagyok benne, hogy tavasszal előrébb fog lépni a csapat, s ugyan nem szeretnék túl elbizakodottnak tűnni, de hiszem, hogy jövőre már nemzetközi szinten is produkálhat jó eredményeket az ETO. Bízom benne, hogy a Magyar Kupa révén erre lehetőségünk nyílik” – nyilatkozta az újdonász szakvezető.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva