Hírek

2009.01.15. 19:57

A csepeli társtettes a maffiának is dolgozott

Csütörtökön sikkasztással is meggyanúsította a rendőrség a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottját, Deme Gábort.

B. V.

A férfi védője, Ruttner György továbbra is azt kéri: tegyék lehetővé a helyszínen készült hangkazetta meghallgatását, mivel ennek alapján vontak le következtetéseket védence magatartásáról, illetve szándékáról, szintén ennek alapján helyezte őt a bíróság előzetes letartóztatásba. Hozzátette: Deme még mindig retteg a gyilkos bosszújától. Ruttner szerint védence nem felbujtója, hanem vétlen áldozata a súlyos bűncselekménynek. Úgy véli, hogy sem sikkasztás, sem szerelmi szál nincs a gyilkosság hátterében. Szerinte a tettes „bekattant”, és ezért végzett áldozataival.

Egyes hírforrások szerint Deme a világ legismertebb ukrán–orosz maffiavezérének, Szemjon Mogiljevicsnek, közismertebb nevén Szeva bácsinak is dolgozott. Állítólag Deme egy kisebb számítógépes munkát végzett a bűnözőnek. Németh Zsolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kriminológusa szerint hamarosan megtörik és a benne lévő feszültség miatt kinyitja a száját K. Tamás, a csepeli gyilkosság feltételezett elkövetője. A BRFK szakembere szerint az iskolai lövöldözés szokatlan brutalitása nem az elkövetés módjában, hanem váratlanságában rejlik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva