Hírek

2009.01.27. 16:57

A kisvasút sínén landolt a BMW

Nem sokkal három óra előtt baleset történt a 24-es főút Mátrafüred és Gyöngyös közötti szakaszán.

As Network - heol.hu

Mint azt dr. Széchy Zsolttól, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályvezetőjétől a heol.hu megtudta, a jármű utasa nyolc napon túl gyógyuló, vezetője könnyebb sérüléseket szerzett a balesetben.

A 24-es főút a város és Mátrafüred közötti szakaszán, a Mátra felől érkező fekete BMW a szemtanúk elmondása szerint túl gyorsan akart bevenni egy kanyart, de megcsúszott, és lesodródott az úttestről. Az autó ezután felborult, megpördült a tengelye körül, és több tíz méterrel arrébb, épp a Mátrafüredre vezető kisvasút sínpárján állt meg. Szerencsére épp nem haladt vonat a közelben.

A jármű vezetője magától ki tudott szállni az összetört roncsból, ám utasát az épp arra járó autósok húzták ki. A mentésben a tűzoltók is részt vettek. Bár az elsődleges adatok azt mutatják, hogy a sebesség helytelen megválasztása okozta a karambolt, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai szakértők bevonásával vizsgálják a baleset pontos körülményeit – tette hozzá a szakember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva