Hírek

2009.01.03. 09:37

A szép Marija Sarapova újra versenyezni szeretne

Kérdéses Marija Sarapova részvétele a január 19-én kezdődő, melbourne-i nemzetközi bajnokságon. A korábbi világelső a 2008-as év második felét kihagyta sérülése miatt.

BAMA

[caption id="" align="alignright" width="235"] Örül, hogy végre maga mögött tudhatja a vállfájdalmakat. FOTÓ: AFP
[/caption]Október 15-én operálták meg a jobb vállát, csak bő két héttel ezelőtt kezdett újra ütögetni. Terveivel ellentétben le kellett mondania részvételét a hongkongi JC Group Classicon – orvosa és ő maga szerint is korai még a visszatérés. Valószínűleg hamarosan útra kel a déli féltekére, hogy Brisbane-ben, Aucklandben vagy Hobartban játszszon. „Már nagyon hiányzik a versenyzés – mondta az orosz játékos, aki július óta nem játszott hivatalos mérkőzést. – Szeretnék harcba szállni Melbourne-ben a tavalyi elsőségem megvédéséért, de megígértem a családomnak, az orvosomnak és az edzőmnek is, hogy nem siettetek semmit.”

Sarapova örül, hogy végre maga mögött tudhatja a vállfájdalmakat, s biztos abban, hogy a műtött testrész tökéletes állapotban lesz 2009 első Grand Slam-tornájára. „A vállam százszázalékos lesz, ebben nincs kétségem. Ám meccshiányom van, ezért is lenne szükségem a versenyekre” – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva