Hírek

2009.01.13. 15:35

Eddig hétezren gyűjtöttek számlát

Több mint hétezer pályázat érkezett keddig a Tiszta Haszon Program keretében - jelentette be Budai Bernadett kormányszóvivő keddi sajtótájékoztatóján.

mti

Azoknak, akik a program keretében már az első sorsoláson részt akarnak venni, január 31-én éjfélig kell elküldeniük a  legalább nettó 1000 forint értékű, lakossági szolgáltatásról  kiállított januári számlájuk sorszámát és a kibocsátó, azaz a  számlaadó adószámát - mondta a szóvivő. Az első sorsolás február 2-án lesz, közjegyző jelenlétében - közölte Budai Bernadett, aki elismételte, hogy a tíz nyertest  fejenként nettó egy millió forinttal lesz gazdagabb, őket a  beküldéskor megadott telefonszámon értesítik.

Budai Bernadett újból közölte: minden 14 évnél idősebb állampolgár pályázhat, például a vízvezeték-szerelő, az autószervíz, a fodrász vagy taxiszámlájával, közüzemi számlák nem vesznek részt  a programban. A nettó egymilliós díjért tehát a számla sorszámával és a kibocsátó adószámával lehet pályázni, ezeket kell elküldeni sms-ben a 06-70/ 70 70 007-es telefonszámra, vagy beküldeni az interneten, a www.szamlavalmilliokert.hu honlapon található űrlap kitöltésével - mondta a szóvivő.

Budai Bernadett felhívta a figyelmet: az igénybe vett szolgáltatás számláját nem kell elküldeni a pályázathoz, azt a  pályázónak meg kell őriznie, a nyertes a számla bemutatása ellenében  kaphatja meg az 1 millió forintos nyereményt. A szóvivő szavai szerint a kormány azért bízta meg a Szerencsejáték Zrt.-t a program kidolgozásával és lebonyolításával, hogy ezzel a „szemléletformáló” eszközzel is ösztönözzék a  lakosságot a számlakérésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva