Hírek

2009.01.01. 15:58

Egy perce tartott az új év, amikor megérkezett az első baba

Bartek Milán az újév első újszülöttje: csütörtökön 0 óra 1 perckor Kaposváron, a Kaposi Mór Oktatókórházban jött a világra – közölték az intézményben. Milán 3440 grammal és 53 centiméterrel érkezett, szülei első gyermeke, édesanyjával együtt jól van – mondták a kórház szülőszobáján.

mti

Alig valamivel később, éjfél után két perccel született egy fiú Keszthelyen és egy Sátoraljaújhelyen is. Nánássi Ákos a keszthelyi városi kórházban 3600 grammal, 55 centiméterrel jött világra – tudatta Papp Mihály ügyeletes orvos. A feketehajú baba a szülők első gyermeke. A fiatal család Veszprém megyében, Sümegen él, de mivel Tapolcán megszűnt a kórház, a szülők a távolabbi, ajkai kórház helyett a keszthelyi mellett döntöttek. Az ügyeletes orvos tájékoztatása szerint a mama és a csecsemő jól van.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhely Erzsébet Kórházában ugyancsak éjfél után kettő perccel született egy fiú. Dévánszki Dániel Dezső 3500 grammal és 52 centiméterrel jött a világra. A családban a kisfiú az első gyermek, 40 hétre született – mondta az MTI-nek Berzéky József, a kórház szakvezető főorvosa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva