Hírek

2009.01.30. 14:04

Késes támadók raboltak ki egy szentesi videotékát

Három, késsel felfegyverkezett símaszkos férfi kirabolt még csütörtökön egy szentesi videotékát

BAMA

Három, késsel felfegyverkezett símaszkos férfi kirabolt még csütörtökön egy szentesi videotékát; az elkövetőket egy órán belül elfogták - közölte a szentesi rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője  pénteken sajtótájékoztatón.

Tyityán László elmondta: a férfiak valamivel este nyolc óra előtt léptek be a külvárosi tékába, majd a bevétel átadására szólították fel a pultost. A nő nem tett azonnal eleget a kérésnek, de miután késsel megfenyegették, átengedte a pultot, és az egyik elkövető kivette a pénztárgépből a benne levő, valamivel több mint nyolcvanhét ezer forintot. Ezt követően a rablók elhagyták a helyszínt.

A riadt pultos azonnal értesítette a rendőrséget és alapos személyleírást adott a támadókról. A rendőrség a kevésbé forgalmas településrészen azonnal megkezdte a kutatást, és a bejelentést  követően hat perccel már találkoztak is egy, a személyleírásnak megfelelő férfival. Zavaros viselkedése felkeltette a rendőrök figyelmét, emiatt ellenőrizték, majd előállították.

Egy órán belül, a férfi ismerősi körét ellenőrizve, a másik két elkövető is előkerült. A tizennyolc-, tizenkilenc- és húszéves  fiatalok nem ismeretlenek a hatóság előtt. A rendőrség a bíróságon a három fiatalember előzetes letartóztatását indítványozta, s erről még pénteken döntenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva