Hírek

2009.01.03. 18:24

Még Buffont is beáldozná a Juve Messiért?

A Juventus a jelek szerint komolyan gondolja, hogy 2009-ben harcba száll Lionel Messi megszerzéséért. A torinói klub még a világ legjobb kapusának tartott Gianluigi Buffonról is kész lemondani, hogy előteremtse az argentin csillag megvételéhez szükséges összeget.

Europress

A Tuttosport által megszellőztetett hírt a többi olasz forrás egyik fele álmodozásnak, a másik fele merész, de megvalósítható tervnek minősítette. Messi kivásárlási ára 150 millió euró, de a hozzáértők szerint a feléért hajlandó lenne lemondani róla a Barcelona. „Nagyon sok csodálatos futballistánk van, ám Messi még hiányzik közülük” – mondta a citált lapban Andrea Agnelli, a Juve korábbi elnökének, Umberto Agnellinek a fia. A Tuttosport még azt is hozzátette, hogy a Barcelona a múltban is hajlandó volt lemondani légióssztárjairól, így – például – Maradonáról, Romárióról, Ronaldóról, Figóról, Ronaldinhóról vagy Rivaldóról.

Egyelőre nincs meg a szükséges pénze a Juvénak, de segíthetnek az arabok: a Manchester City tulajdonosai, akik korábban százmillió eurót ígértek Buffonért. Ugyanakkor a szurkolók nem feltétlenül örülnének egy ilyen cserének: a Tuttosport szavazó olvasóinak 52 százaléka inkább megtartaná a kapust, minthogy „feláldozza" Messi megvételéért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva