Hírek

2009.01.05. 15:46

Mélyen lesújtotta John Travoltát 16 éves fia váratlan halála

Az amerikai színész John Travolta fia, Jett Travolta pénteken halt meg. gyelőre nem világos, hogy pontosan mi is történt a kisgyerek kora óta súlyos beteg Jett-tel.

BAMA

A 16 éves fiút péntek reggel találták meg a fürdőszobában eszméletlen állapotban. A mentők kórházba szállították, de az orvosok nem tudták megmenteni életét. A rendőrség közleménye szerint egy gondozó talált rá a fiúra péntek reggel, s utoljára akkor látták életben, amikor előző este bement a fürdőszobába. A kórházba szállítás során a fiú végig édesapja karjaiban volt.

Travolta egyik ügyvédje vasárnap közölte, hogy Jett szívrohamot kaphatott, s ez okozta halálát. A People magazin internetes oldalán korábban azt írta, hogy a fiú elesett a fürdőszobában, és erősen beverte a fejét. A család a Bahama-szigeteken töltötte az ünnepeket, és itt történt a tragédia.

Mint a szcientológia egyház egyik fő alakja, ennek közvetkeztében a pszichés betegségek létezését elutasító Travolta mindig cáfolta, hogy fia autizmusban szenvedne, de egyre nő azok tábora, akik szerint ez a betegség lehet felelős Jett különös haláláért is.

gyelőre nem világos, hogy pontosan mi is történt a kisgyerek kora óta súlyos beteg Jett-tel. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva